Du er her: Forsiden > Vesker
Tilbehør gir et personlig utsagn, og hos SORENA vet de dette mer enn de fleste. «Likno» er laget av broderistoff med et vakkert, abstrakt motiv Metallisk klips lukking Mål: 41,5 x 30 x 18 cm Vakkert fløyelsfôr inni. Leveres i støvpose Veskene For å opprettholde den opprinnelige kvaliteten på varen din, anbefaler vi følgende: Veskene har skulderstropp og knotter under for å beskyttene bunnen av veska. – Oppbevar vesken dine i støvposen som følger med for å holde den støvfri og beskyttet når den ikke er i bruk. - Ikke vask vesken din i en vaskemaskin. – Ikke overbelast vesken med veldig tunge gjenstander. – De vevde stoffkantene på vesken din er delikate og bør behandles med forsiktighet. Garn, fibre og tråder kan flosse ved bruk. Du må ikke bekymre deg. Dette er normalt og bidrar bare til den unike skjønnheten til den tradisjonelle stoffvesken du har kjøpt. Ikke under noen omstendigheter fører frynsete kanter til at vesken din går fra hverandre. Hvis du ikke liker at fibre stikker ut fra kantene, kan du fjerne dem ved å klippe dem forsiktig.
Lagerstatus: 1
1 399 kr
- +
Fantastisk veske fra Sorena. Vesken har en lenke i gull. Produktene tåler litt regn og snø. Hvis produktet har vært utsatt for regn eller snø, må du tørke den med en våt/tørr klut. Hovedregelen: ikke la produktet være vått, det kan flekke. Oppbevar posen sammenfoldet i en spesiell støvpose (følger med produktene). Den bør ligge horisontalt for å unngå synlige bretter på stoffet. En gang i måneden er det optimalt å gre posen med en myk børste (spesielt håndtakene på vesken), fjerne støv og lo med en klebrig rulle.
Lagerstatus: 4
1 199 kr
- +
Produktbeskrivelse. Elegant skinnclutch i en deilig og myk skinnkvalitet. Vesken er dekorert med en vakker metallkjede over fronten, som gir et eksklusivt og rått uttrykk. - Innvendig: Clutchen har et mindre primærrom med plass til de små tingene for for eksempel en kveld ute. I tillegg har den en liten glidelåslomme for f.eks. nøkler - Lang avtakbar og justerbar crossbody-stropp inkludert - 100 % kalveskinn - H: 14,5 x B: 25 D: 0,5 cm
15512
Lagerstatus: 1
1 549 kr
- +
Lekker clutch veske med metallkjede. Depeche clutch veske NORDIC NIGHT i vanilla i deilig og myk kalveskinnkvalitet. Vanilla er en lekker beige farge. Vesken er dekorert med en vakker metallkjede i fronten, som gir et eksklusivt og rått uttrykk, men med en eksklusiv vri. Lekker selskapsveske og tøff nok til hverdag også. Clutchen vesken har et stort rom med plass til de små tingene til for eksempel en kveld ute. I tillegg har den en liten glidelåslomme for f.eks. nøkler og en sidelomme uten glidelås. Detaljer vesken: Tidløs clutch veske med lekre gulldetaljer. 1 skulderreim / crossbodyreim i skinn som er avtagbar og regulerbar. Lukkes med glidelås på toppen. Dekorativ metallkjede i front i gullfarge. Materialer: 100% vasket kalveskinn. Størrelse: H 14 x B 24 x 0,5 cm. Farge: vanilla / beige Glidelås og andre metallelementer er i gullfarge. Logodetaljer. Merke: Depeche Innvendig: Fôret med slitesterk 100% bomull vanilla farge. Et stort rom. En sidelomme med glidelås. En åpen sidelomme.
15298
Lagerstatus: Tomt på lager
1 399 kr
- +
Eksklusiv mobilveske med lekre detaljer. Depeche mobilveske GOLDEN CHIC i honey som er en lekker lys brun farge. Mobilvesken er med gulldetaljer og har detaljer som ikke alle andre mobilvesker har. Begge skulderreimene festes på baksiden og som gjør at mobilvesken "ligger" bedre på kroppen. Mobilbagen er dekorert med stor lomme foran med klaff og magnetlukking. Skinnet er av ypperste kvalitet og tidløs design. Detaljer mobilveske: Trendy og klassisk mobilveske / mobilbag. 1 lang avtagbar og regulerbar crossbody / skulderreim i skinn. Begge skulderremmene festes på baksiden - lekker detalj som ikke er på alle andre mobilvesker. Glidelås og andre metallelementer er gullfarge. 1 lomme i front med klaff og magnetlukking. Materialer: Mykt 100% skinn. Størrelse: H 20 x B 11,5 x D 2 cm + frontlomme. Farge: hony / lys brun Logodetaljer. Merke: Depeche. Innvendig: Fôret med slitesterk 100% bomull honey farge. Mobilvesken har et stort rom som kan romme alle størrelser på smarttelefoner, samt rominndeling for 3 kredittkort og et rom i front.
14300
Lagerstatus: 3
999 kr
- +
Tøff reiseveske fra Gustav. 100% Polyester, Foer: 55% Polyester, 45% Viskose, Mellemfoer: 100% Polyester
48904
Lagerstatus: 1
1 199 kr
- +
Lekkr veske med fine detaljer og medfølgende ekstra skulderreim. Kvalitet: 100% Lammeskind, Foer: 100% Polyester
48906
Lagerstatus: 1
2 499 kr
- +
En lekker clutch med avtagbar rem og gullkjetting i front. Vesken er i kalveskinn og finnes i sort og gull.
15092
Lagerstatus: 5
1 499 kr
- +
Nydelig veske fra Gustav. Vesken kommer med 2 veskereimer. 100% Lammeskinn, For: 100% Polyester
47907
Lagerstatus: 1
2 399 kr
- +
En flott shopper i skinn med volanger. Finnes i 2 farger, svart og caramell.
14760
Lagerstatus: 3
2 249 kr
- +
Tøff bumbag i 3 forskjellige farger. Fra Gustav.
40911
Lagerstatus: 6
1 599 kr
- +