Du er her: Forsiden > Kjole > Miss June
Flott kjole fra Miss June. Kjolen har eleganse og bohemsk sjarm med skjortehals med volanger, en fengslende kreasjon som kombinerer den tidløse stilen til en skjortekjole med romantiske detaljer. Denne kjolen har et matchende belte for å perfeksjonere silhuetten din. Denne kjolen er designet for å passe til en rekke anledninger. Den kan brukes til en uformell dag ute på byen, lunsj med venner eller til og med for en mer formell begivenhet.
DA39
Lagerstatus: 1
2 999 kr
- +
Fin kjole fra Miss June. Den er utsmykket med utsøkt broderi foran og på ermene. Kjolen har et matchende belte som elegant skisserer midjen og gir en flatterende definisjon til silhuetten, og skaper visuell harmoni med broderiet.
DA53
Lagerstatus: 2
3 399 kr
- +
Nydelig kjole fra Miss June. Dette unike plagget har en flott V-hals og smal midje. Kjolen er et mesterverk av tradisjonelt håndverk og moderne eleganse. Broderte speil gir et unikt, kunstnerisk preg.
DA51
Lagerstatus: 1
3 499 kr
- +
Meryl kjole fra Miss June. Denne vakre maxi-kjolen har et justerbart belte som lar deg tilpasse passformen rundt midjen. Den flatterende V-utringningen tilfører plagget et preg av sofistikert femininitet. Kjolen er i one size. MÅLINGER Lengde: ? 143 cm // Ermelengde: ? 70 cm // Bryst: ? 47 cm // Midje: ? 42 cm // Armomkrets: ? 23 cm // Ermet strikk: ? 20 cm
DA38
Lagerstatus: 2
4 399 kr
- +
DANIELA DRESS AV MISS JUNE Kjolen har en justerbar sløyfe slik at du kan tilpasse passformen til midjen din. Kjolen har en fin V-utringning somfremhever halsen. Kjolens delikate volanger gir et snev av ynde og bevegelse gjennom hvert trinn. Denne modellen er designet for å være allsidig. Kjolen er i one size. MÅLINGER Lengde: ? 143 cm // Ermelengde: ? 70 cm // Bryst: ? 53 cm // Midje: ? 46 cm // Armomkrets: ? 26 cm // Ermet strikk: ? 21 cm
DA48
Lagerstatus: 1
5 199 kr
- +
En vakker kjole fra Miss June i one size med regulerbare stropper. Passer fra str. 36-42
Lagerstatus: 1
3 099 kr
- +